Rólunk

Együttműködő partnereink

Wáli István Református Cigány Szakkollégium

A debreceni Wáli István Református Cigány Szakkollégium első sorban a cigány származású és a hátrányos helyzetű fiatalok tehetségének felfedezését és kibontakoztatását, a református keresztyén cigány értelmiség képzését segíti.

Budapesti Református Cigány Szakkollégium

Az intézmény egy olyan kollégiumi közösség, amely fővárosi felsőoktatási intézményekben tanuló, elsősorban roma és vagy hátrányos helyzetű hallgatókat támogat.

Debreceni Református Hittudományi Egytem - Romológia Tanszék

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Romológia Tanszéke 2016 nyarán alakult, és a 2016/2017. tanév első félévében kezdte meg az oktatást. Az intézményben ettől kezdve minden hallgató három szemeszteren keresztül vesz részt romológiai képzésben.

Károli Gáspár Református Egyetem - Hittudományi Kar

Az Országos Református Cigánymisszió 2015 óta szervez tanulmányutakat az egyetem negyedéves teológus-lelkész szakos hallgatói számára az ország egy-egy, romák közötti szolgálat szempontjából fontos régiójába.

Cigány Módszertani és Kutató Központ (CIMOK)

A Magyar Pünkösdi Egyház Országos Cigánymissziója által alapított és működtetett Cigány Módszertani és Kutató Központ gondozásában jelennek meg a Cigánymissziós Módszertani Füzetek, illetve a Tükör című negyedéves cigánymissziós kiadvány.