Rólunk

A Cigánymisszió munkatársai

Sztojka Szabina - Cigánymissziót vezető lelkipásztor

DA_20220405-06.jpg

E-mail: sztojka.szabina@diakonia.hu
Mobil: +36 30 664 5323
Kapcsolódó témák: Az Országos Református Cigánymisszió éves eseményei, szolgálati területei

Borbás Réka - szakmai és adminisztrációs munkatárs

Borbás Réka.jpg

E-mail: borbas.reka@diakonia.hu
Mobil: +36 30 314 2284
Kapcsolódó témák: A Cigánymisszió működésének és eseményeinek adminisztrációs háttere, szervezési feladatok

"Feladatom az országos Cigánymisszió iroda szakmai feladatainak támogatása, együttműködésben az országos referenssel. Ide tartozik az Országos Református Cigánymisszió által szervezett találkozók, konferenciák, egyéb események és rendezvények szervezési feladatainak ellátása, koordinálása, támogatása és a szolgálat belső a működéshez szükséges adminisztrációs, szervezési és egyéb feladatok elvégzése. Igyekszem mindenkinek a háttérsegítsége lenni."

Ignácz Andrea - HEKS projektvezető

Ignácz Andrea.jpg

E-mail: ignacz.andrea@diaoknia.hu
Mobil: +36 30 985 2213
Kapcsolódó témák: HEKS által támogatott cigánymissziós programok

"A Svájci Protestáns Egyházak Segélyszervezete, a HEKS projektkoordinátoraként dolgozom, amely támogatja a magyar református gyülekezetekben folyó cigánymissziós munkát. Segítek a projektek elkészítésében, a futó programok munkatársainak képzéseket és tereplátogatásokat szervezek. Igyekszem válaszolni a projekttel kapcsolatos kérdésekre, látogatom a helyszíneket és én tartom a kapcsolatot a svájci központ képviselőjével." 

Hanula-Csordás Dóra - HEKS Roma inklúziós programkoordinátor

Hanula-Csordás Dóra.jpg

E-mail: hanula-csordas.dora@diakonia.hu
Mobil:
+36304292813
Kapcsolódó témák: HEKS Roma inklúziós programok

"Az Országos Református Cigánymisszióval szoros együttműködésben HEKS iskolai koordinátoként kapcsolatot tartok a programban résztvevő iskolák fenntartóival, képviselőivel, a bevont mentorokkal. Igyekszem szakmai rendezvények és találkozók szervezésével és megvalósításával támogatni munkájukat. Törekszem arra, hogy az iskolai közösségek kapcsolat erősödjön a programban részt vevő gyülekezetekkel, a református egyház szakembereivel és szakterületeivel, a cigánymisszió munkatársaival és önkénteseivel."

Lakatos Kinga - közösségfejlesztő tréner

Dezső Attila - kommunikációs munkatárs

Dezső Attila.jpg

E-mail: dezso.attila@diakonia.hu
Mobil: +36 30 425 3103
Kapcsolódó témák: A Cigánymisszió honlapjával és közösségi média-felületeivel (Facebook, YouTube, Instagram) kapcsolatos kérdések, sajtó képviselőinek tájékoztatása

"Feladataim közé tartozik a cigánymissziós honlap, valamint a hozzánk kapcsolódó közösségi médiás felületek szerkesztése és menedzselése, tartalmak előállítása, sajtófigyelés, kapcsolattartás az egyházi és világi média munkatársaival, valamint a cigánymisszió eseményeinek szöveges, fotós és videós dokumentálása."

A Református Szeretetszolgálat Felzárkózási Osztályának munkatársai

Eperjesi Tamás - mb. felzárkózási osztályvezető

Kiss László - esélyteremtési programvezető

Németh Kornélia - felzárkózási referens

Németh-Kovács Nóra - országos felzárkózási referens

Somogyi Beáta - szakmai koordinátor

Gál Judit - pénzügyi vezető

Pintér Zita - referens

Schanda Anikó - szakkollégiumi kapcsolattartó

Schanda Anikó

E-mail: schanda.aniko@diakonia.hu
Mobil: +36 30 777 5113

"Feladatom a budapesti és debreceni református roma szakkollégiumokkal való kapcsolattatás, rövid-, közép- és hosszú távú terveik közös kialakítása, elvégzett feladataik értékelése, a kormányzati oldallal való kapcsolattartás a szakkollégiumokat érintő ügyekben, valamint a református egyház képviselete a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózatban és a Roma Szakkollégiumokért Egyesületben. Emellett a MRE által életre hívott Bárka-tábor és az Erzsébet-táborok keresztény lelkiségi tartalmaiért, programjaiért felelek a Missziói Szolgálattal együttműködve."