Együtt-egymásért

Együtt-egymásért munkatársak

Fitos Renáta - Együtt-egymásért projekt szakmai vezető

Fitos Renáta.jpg

E-mail: fitos.renata@reformatus.hu
Mobil: +36 30 737 4986
Kapcsolódó témák: Együtt-egymásért gyülekezeti közösségfejlesztő munkatársképzés

"Az Országos Református Cigánymisszió gondozásában megvalósuló Együtt-egymásért projekt legfőbb céljai közé tartozik a közösségszervezés, a közösségek fejlesztésének elősegítése, szemléletformálás az egyéni, gyülekezeti és társadalmi szinten. A program egyik fő eleme a gyülekezeti közösségfejlesztő munkatárs képzés, ahol olyan roma és nem roma gyülekezeti tagok képzése történik, akik visszatérve saját közösségeikbe tevékenyen, kreatívan, a helyi református lelkészükkel közösen segítik a gyülekezetük, településük épülését, a helyi cigánymissziós munkát. 

Szakmai vezetőként feladatom a projekt részelemeinek teljes koordinálása. Az egész projekt tekintetében a szakmai háttér biztosítása, a bevont diákjainkkal és gyülekezeteinkkel való szoros kapcsolattartás."

Tomes Attila - Együtt-egymásért projekt mentor

Tomes Attila.jpg

E-mail: tomes.attila@reformatus.hu
Mobil: +36 30 653 8511
Kapcsolódó témák: Együtt-egymásért gyülekezeti közösségfejlesztő munkatársképzés

"Az Együtt-egymásért program célja, hogy a a gyülekezetek tagjai közösen keressenek megoldásokat a helyi problémákra. Ennek egyik alappillére a roma és nem roma munkatársak képzése, akik karöltve a helyi lelkésszel, presbitériummal, keresik a közösségépítés helyi lehetőségeit és azon dolgoznak, hogy ez meg is valósuljon. Az én feladatom ebben a folyamatban a lelki és szakmai támogatás, közös gondolkodás, tanácsadás."

Logó