Cigánymisszió

Vendégszerzőket keresünk a Cigánymisszió honlapjára!

Szeretsz írni, de nem tudsz hol publikálni? Szívesen elmélkedsz igéken, de nem tudod megosztani gondolataidat? Ha a kérdésekre igen a válaszod, akkor Te vagy a mi emberünk!

Az Országos Református Cigánymisszió megalakulása óta fontos missziós eszközként tekint a kommunikációra, mellyel szöveges és audiovizuális formában egyaránt hirdethetjük Isten igéjét, és ismertethetjük meg az ő végtelen szeretetét az emberekkel.

Most Neked is lehetőséged van arra, hogy küldetésünk részese legyél!

glenn-carstens-peters-npxXWgQ33ZQ-unsplash.jpg

A honlapunkon, és a közösségi médiás felületeinken (Facebook, Instagram) szeretnénk olyan írásokat megjeleníteni, melyek közvetlenül vagy közvetve kapcsolódnak szolgálatunkhoz:

  • Rövid áhítatokat, elmélkedéseket, igei gondolatokat egy tetszőleges, vagy megadott igeszakasz alapján
  • Egyházi ünnepekhez, ünnepkörökhöz kapcsolódó írásokat (nagyböjt, virágvasárnap, húsvét, áldozócsütörtök, pünkösd, advent, karácsony, új kenyér, új bor, reformáció emléknapja)
  • Beszámolókat helyi, református cigánymissziós kezdeményezésekről, alkalmakról
  • Társadalmi problémák megközelítéséről szóló szövegeket, biblikus szemszögből

Egyaránt várjuk jó íráskészséggel rendelkező önkéntes gyülekezeti tagok, gyülekezeti munkatársak, lelkészek, teológusok, az egyházban dolgozók/szolgálók gondolatait, minden korosztályból.

Ha kedvet kaptál az íráshoz, kérjük jelezd terveidet és ötleteidet kommunikációs munkatársunknak a dezso.attila@reformatus.hu e-mail címen, a 06304253103-as telefonszámon, vagy az Országos Református Cigánymisszió Facebook-oldalán, ide kattintva!

Gyere és szolgálj kreativitásoddal a Cigánymisszióban!

Fotó: Glenn Carstens-Peters/Unsplash