Hírek

Új évfolyammal folytatódott az Együtt-egymásért közösségfejlesztő képzésünk

Beszámoló az Együtt-egymásért EFOP-1.3.7-17-2017-00165 projekt 2019. szeptember 20-22-i hétvégéjéről.

A mögöttünk hagyott tanévet követően az első évfolyam résztvevői programokat szerveztek a saját közösségeikben, az új résztvevők pedig máris belevetették magukat a kihívásokba – gyülekezeti közösségfejlesztő projektünk legutóbbi alkalma egyaránt szólt vissza- és előretekintésről.

kép

A péntek délelőtt bemutatkozással kezdődött, hiszen nagyon sok új résztvevő kapcsolódott be a programba. Ezt követően a két évfolyam csoportbontásban folytatta a munkát: a második évfolyamosok a nyári, önálló programjaikat dolgozták fel, míg az első évfolyam folytatta az ismerkedést az Együtt-egymásért képzés céljával és egymással is.

A legutóbbi képzési hétvége kimondottan arról szólt, hogy az idei Országos Cigánymissziós Konferencia - melyre már nyitott a jelentkezés, és ezen a linken tehető meg - szervezési, lebonyolítási folyamataiba bevonjuk a résztvevőket. A másod évfolyamosok a tavalyi évben tanult tudásukat mélyíthették el, az első évfolyamosok pedig egy ilyen program szervezésének folyamatát sajátíthatták el. A két évfolyam öt vegyes munkacsoportban dolgozott az októberi eseményünk előkészületein.

kép

A résztvevők programszervezési feladatok mellett megismerkedhettek és gyakorolhatták az induktív bibliatanulmányozást, továbbá – mint a képzési alkalmak nagy részén – szupervízióra is lehetőségük nyílt.

Még több kép a képzésről galériánkban, ide kattintva!

-------------------------------------------------------------------------------

Kedvezményezett neve: Magyarországi Református Egyház
Konzorciumi partner neve: Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága
Projektazonosító: EFOP-1.3.7-17-2017-00165
Projekt címe: Együtt-egymásért
Támogatás összege (Ft): 49 999 920 Ft
Támogatás intenzitása: 100 %
A projekt megvalósításának kezdete: 2018.01.01.
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.12.31.