Hírek

Kapcsolódj be a közvetítésbe!

Érdekel a média világa? Szívesen dolgoznál televíziós-rádiós újságíróként? Akkor jelentkezz! Az Emberi Erőforrások Minisztere hátrányos helyzetű (elsősorban roma) fiatalok számára, média témában alkotói támogatásra pályázati felhívást tett közzé.

kép

A pályázat célja: Az alkotói támogatás célja, hogy hátrányos helyzetű/roma fiatalok ismeretet szerezzenek a média világában, hozzájárulva ezzel a fiatal, leendő roma értelmiségi személyes és szakmai fejlődéséhez, az identitásuk megerősítéséhez.

A „Média világának” megismertetését az MTVA – Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap a budapesti székhelyén biztosítja.

Az alkotói időszak alatt a támogatásban részesített pályázó köteles együttműködni az MTVA-val a gyakorlat megszerzése céljából, továbbá köteles az MTVA által meghatározott időben és gyakorisággal (hetente 4 alkalommal, alkalmanként 10 órában) a gyakorlat helyszínén megjelenni.

A támogatás folyósítása – időarányosan – havi rendszerességgel történik.

Az MTVA a támogatott gyakorlaton való rendszeres részvételéről háromhavonta igazolást állít ki az EMET - NKA Igazgatósága része.

Pályázatot benyújtani az NKA portálján keresztül 2018. június 7-én éjfélig lehet.

A pályázatról az alábbi linkeken tájékozódhatnak:
http://www.nka.hu/palyaztatas/miniszteri_palyazati_felhivasok/kapcsolodj_be_a_kozvetitesbe_180517
http://emet.gov.hu/felhivasok/nemzeti_kulturalis_alap61/

Fotó: balogzoltan.hu