Hírek

Jelentkezz cigánymissziós gyülekezeti közösségfejlesztő munkatársképzésünkre!

Segítséget keresel a gyülekezeti munkához? Közösséget akarsz szervezni, de nem tudod, hogyan kezd el? Szeretnél tenni a bensőséges emberi kapcsolatokért?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor jelentkezz a kétszer öt hétvégén át tartó cigánymissziós gyülekezeti közösségfejlesztő munkatársképzésünkre, melynek harmadik évfolyama 2020 őszén indul!

A képzésre református gyülekezetek roma és nem roma tagjait egyaránt várjuk!

A program célja olyan cigány és nem cigány gyülekezeti tagok képzése, akik a saját gyülekezetükben aktívak, és a helyi református lelkészük és a presbitérium támogatásával, olyan közösségszervezési tevékenységeket valósítanak meg, mely elősegíti a helyi cigány és nem cigány közösség együttműködését.

Ha részt veszel a képzésben, bibliaismereti kurzusba kapcsolódhatsz be, hasznos állampolgári és romológiai ismeretekkel gazdagodhatsz, megismerheted a lelkigondozás és a családlátogatás fontosságát, megtanulhatod, hogyan szervezz programokat, és hogy mitől működik jól igazán egy gyülekezeti közösség!

A program tagjaként ezek mellett segíthetsz az Országos Református Cigánymisszió éves programjainak megszervezésében is.

Jelentkezési határidő: 2020. július 15., szerda

A képzésben való részvétel ingyenes!

Bővebb információért keresd az Országos Református Cigánymissziót Facebook-üzenetben, vagy írj e-mailt az egyutt-egymasert@reformatus.hu címre!

Várjuk jelentkezésedet!

Olvasd el a képzésről írt korábbi beszámolóinkat és ismertetőinket ide kattintva!