Hírek

Eredményhirdetés: Karácsonyi képeslaptervező-pályázat

Az Országos Református Cigánymisszió és a HEKS Roma Program közös, karácsonyi képeslaptervező-pályázata hatalmas sikernek bizonyult - több mint hetven alkotás érkezett a felhívásra tizenegy intézményből - íme, a végeredmény!

Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ekkora sikere lesz az Országos Református Cigánymisszió HEKS Roma programja által Advent elején meghirdetett pályázatnak.

A pályázatra összesen 76 pályamű érkezett, 11 intézményből, melyek a legkülönfélébb technikával készültek a színes ceruzától kezdve a tűfilcen és zsírkrétán át a különböző anyagok ragasztásáig.

Az Országos Református Cigánymisszió munkatársaiból álló zsűri úgy döntött, hogy két csoportban díjazza az alkotásokat, egyéni, illetve csapatszinten.

Az eredményt élő közvetítésben jelentette be Facebook-oldalunkon Hanula-Csordás Dóra, a HEKS Roma inklúziós programjának kooridinátora:

Végeredmény:

Egyéni díjazottak:

  1. helyezett: Petrik Evelin Jázmin, a kecskeméti Hajnalcsillag Tanoda diákja

Petrik Evelin Jázmin.jpg

2. helyezett: Balatinácz Szlávkó, a Pécsi Református Kollégium Drávafoki Általános Iskolájának 6. osztályos tanulója

Balatinácz Szlávkó 6.o.jpg

3. helyezett: Kalányos Emil, a Pécsi Református Kollégium Nagyharsányi Általános Iskolájának kilenc éves tanulója

Kalányos Emil 9 éves 3 rajz-2_2.jpg

Csoportos díjazottak:

  1. helyezett: A Kántorjánosi Református Általános Iskola csapata

IMG_20211213_122513.jpg

2. helyezett: A Magyarcsanádi Református Általános iskola csapata, melyet Jankó Tifani, Szőke János, Csurkai István, Jankó Márkó, Sályi Melissza, Hustiák Martin, Németh Rikárdó és Szőrös Milán 3. osztályos tanulók alkottak.

264642927_1000666990509733_6325759164434421215_n.jpg

3. helyezett: Az Okányi Tanoda 2., 3. és 4. osztályos tanulói.

Okányi Tanoda.JPG

A helyezést el nem érő pályázatokat közönségszavazásra bocsátottuk, melyekre Facebook-oldalunkon lehet szavazni, 2021. december 19., vasárnap estig. Az album az alábbi linken érhető el.

Gratulálunk a nyerteseknek, sok sikert a közönségszavazásban részt vevőknek!