Hírek

Együtt-egymásért Családi nap Bodaszőlőn

Az Országos Református Cigánymisszió EFOP 1.3.7.-17-2017- 00165 "Együtt-egymásért - A társadalmi kohézió erősítése az egyházak és civil szervezetek közösségfejlesztő tevékenységének bővítésével" projektjének résztvevői családi nap keretében találkoztak a Hajdú-Bihar megyei Bodaszőlőn.

kép

A nyár folyamán szünetelnek a képzések az Együtt-egymásért projektben, az élet azonban nem áll meg: a második évfolyam résztvevői hamarosan megteszik a következő lépéseket a közösségfejlesztő gyülekezeti munkatárssá válásban, az első évfolyam tagjai pedig programokat szerveznek gyülekezeteik számára. 

Augusztus 5-én, hétfőn Bodaszőlő apraja-nagyja gyűlt össze a település csodás helyen fekvő Pihenőházában, hogy együtt dicsőítsék Istent, hallgassák az igéjét, és egy napot együtt töltsenek a jelenlétében. 

kép

Az áhitaton a résztvevők a farizeus és a vámszedő példázatán keresztül megvizsgálták, ki érezheti magát közelebb Istenhez: a törvényeskedő és magára büszke, vagy a bűneit őszintén megvalló ember?

A nap folyamán bemutatkoztak a bodaszőlői felnőttek és gyerekek is, családi vetélkedőkön és színes programokon vettek részt, délután pedig Carlaw Judit Söndi és Balogh Tibor koncertjén magasztalhatták a Teremtőt.

Hálásak vagyunk Lakatos Krisztiánnak, a bodaszőlői közösség motorjának a családi nap megszervezéséért, kísérje Isten gazdag áldása életét és szolgálatát!

Még több kép a galériánkban, ide kattintva!

-----------------------------------------------------------------------------

Kedvezményezett neve: Magyarországi Református Egyház
Konzorciumi partner neve: Magyar Szupervizorok és Szupervizor-Coachok Társasága
Projektazonosító: EFOP-1.3.7-17-2017-00165
Projekt címe: Együtt-egymásért
Támogatás összege (Ft): 49 999 920 Ft
Támogatás intenzitása: 100 %
A projekt megvalósításának kezdete: 2018.01.01.
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.12.31.