Hírek

Egyedülálló lehetőség fiatal zenészek számára!

A Snétberger Zenei Tehetség központ felhívása 12-22 éves, zenei karriert tervező fiatalok számára.

Tehetségesnek tartod magad? Vagy csak szeretsz muzsikálni? Nyitott vagy a klasszikus zenére, a jazzre? Elmúltál 12, de nem vagy még 22? Szeretnél világhírű művészektől tanulni? Akarsz jó zenekarban muzsikálni? Jelentkezz a Snétberger Programba!

SNETB_Meghallgatunk_1 (1).jpg

A Snétberger Program a Snétberger Alapítvány és a Nemzeti Tehetség Központ együttműködésében valósul meg. A részvétel a felvételt nyert tehetségeknek ingyenes. Sikeres felvételi után egy évig ösztöndíjas diákként tanulhatsz a Snétberger Zenei Tehetség Központban.

A képzés júniusban kezdődik.
Jelentkezési határidő: 2021. április 30.

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével és egy másfél perces videó beküldésével tudsz.

Fontos tudnivalók:

  • Jelentkezési korhatár: 12-22 év között
  • A videót bármilyen eszközzel készítheted. Fontos, hogy halljuk, hogy játszol, de nem várunk profi minőséget. A videót akár egy telefonnal is elkészítheted.
  • A videó elején mondd el neved, életkorod, hol élsz, mióta zenélsz, kitől tanultál/tanulsz, milyen hangszeren/hangszereken játszol.
  • A videóban bármit játszhatsz, énekelhetsz a lényeg, hogy kiderüljön, hogy jelenleg mit tudsz.
  • A videót küldd el nekünk a snetbergerprogram@nemzetitehetsegkozpont.hu email címre, vagy töltsd fel a linkjét az űrlapba.

A program

A rengeteg egyéni hangszeres, zenekari, zeneelméleti és improvizációs óra mellett tanulhatsz angol, beás és lovári nyelvet, Alexander testtudat módszert is. Lesznek, akik segítenek a továbbtanulásban, pályázatírásban.
Az év során egy mentor kíséri a munkádat, aki segít, ha elakadnál.

További információ és jelentkezés elküldése ezen a linken:

https://www.snetbergercenter.org/hu/Legyel-a-diakunk