Hírek

Családi nap az elfogadás jegyében Nyíregyházán

Egymás megismerésének és elfogadásának fontosságára hívja fel a figyelmet a Színezd át! elnevezésű, május végén indult országos programsorozat, amely augusztus 30-án a Vidor Fesztivál harmadik napján Nyíregyházára érkezik.

a Vidor Fesztivál harmadik napján az országos rendezvénysorozat Nyíregyházára érkezik Az események házigazdája Dr. Kovács Ferenc polgármester úr lesz, aki a helyi védnökkel, Szakály György balettművésszel együtt segédkezik a kampány sikeres lebonyolításában.
Az ingyenes családi nap helyszíne a Nagy Imre tér lesz, ahol 11 órától várják a gyerekeket és a felnőtteket a színes programok. Tekintse meg a program beharangozó videóját.

Lesz közös várépítés, történetírás, hangszerkipróbálás, ének-és tánctanítás, páros és csapatjátékok. A gyerekszínpad Élő Hangos Könyvtárának beszélgetéseit és a nemzetiségi tánctanítást 16 órakor Bognár Szilvia koncertje követi. Az egész napos eseményt a Somnakaj roma musical előadása zárja a Váci Mihály Művelődési Központban. Az előadás 20.30-kor kezdődik. Jegyek elővételben válthatók. A program meghívóját letöltheti innen.