Cigánymisszió

Hírek

Bandor Barna2.jpeg

Mit jelent a testvéri közösség egy cigány családban?

A szabadabb mozgások idején – gyakran – népesebb alkalmakról, konferenciákról számoltunk be, a káposztásmegyeri, berekfürdői találkozásokról, majd még egy Debreceni Nagytemplomot is betöltő protestáns cigány konferencián is együtt örvendezhettünk és megcsodálhattuk az Úr munkáját a szólók és hallgatók gazdag közösségében. A szemtől – szembe alkalmait most az online váltotta fel. Valóban! De ez nem csupán korlátozást, hanem elmélyültebb egymásra figyelést és egymásra találást jelenthet.

További tartalmak

További hírek

„Legyünk nyitottak arra, hogy mit mond nekünk az Isten!”

A HEKS (Svájci Protestáns Egyházak Segélyszervezete) és a Magyarországi Református Egyház közötti megállapodásának értelmében 2021-ben a harmadik négyéves támogatási periódus vette kezdetét a gyülekezeti programban, melynek keretein belül a svájci szervezet a cigány és hátrányos helyzetű gyermekek közötti munkát támogatja. 2021. május 11-én az Országos Református Cigánymisszió és a HEKS svájci munkatársai, valamint a programmegvalósítók egy online találkozó során ismerhették meg a következő évek együttműködésének kereteit.

A krisztusi küldetést szem előtt tartva

Az Országos Református Cigánymisszió szolgálata az elmúlt években munkatársi közössége és a rendelkezésre álló források bővülésével, lelki és kulturális programokkal, valamint közösségfejlesztő képzéssel gazdagodott.