A Cigánymisszió munkatársai

Tóth Anita, országos cigánymissziós referens
e-mail: toth.anita@reformatus.hu
tel.: +36 1 4600 700; mobil: +36 30 179 8840

Országos cigánymissziós referensként feladatom az egyházban folyó cigánymissziós munka segítése, és az egyház cigánymissziós stratégiájához tartozó cselekvési terv megvalósítása (melyről itt és itt olvashat). Ennek érdekében konferenciákat, képzéseket, szakmai műhelyeket szervezek, szakmai anyagok elkészülését és közzétételét koordinálom – mindezekkel támogatva a gyülekezeti cigánymisszós szolgálatokat.

Dani Eszter, misszióiiroda-vezető
e-mail: dani.eszter@reformatus.hu
tel.: +36 1 4600 700; mobil: +36 30456 6984

Az egyházközségekben, egyházmegyékben és egyházkerületekben végzett – az illetékes vezető tisztségviselők és testületek által irányított – missziói tevékenységeket folyamatosan figyelem, számbaveszem az elnöki (esperesi és püspöki), valamint a szakelőadói jelentések alapján, s összegezem. A missziói törvény (1995. évi II. tv.) alapján a Zsinat és a Zsinati Tanács hatáskörébe tartozó missziói feladatok ügyeit rendezem, segítem és koordinálom.

Naszádi Krisztina, projektkoordinátor
e-mail: naszadi.kriszta@reformatus.hu
mobil: +36 30 985 2213

A Svájci Protestáns Egyházak Segélyszervezete, a HEKS projektkoordinátoraként dolgozom, amely támogatja a magyar református gyülekezetekben folyó cigánymissziós munkát. Segítek a projektek elkészítésében, a futó programok munkatársainak képzéseket és tereplátogatásokat szervezek. Igyekszem válaszolni a projekttel kapcsolatos kérdésekre, látogatom a helyszíneket és én tartom a kapcsolatot a svájci központ képviselőjével. Ha időm engedi, szívesen írok a ciganymisszio.reformatus.hu honlapra is.

Ablonczy Dániel, HEKS-programkoordinátor
e-mail: ablonczy.daniel@reformatus.hu
mobil: +36 30 429 2813


Fitos Renáta, Együtt-egymásért projekt szakmai vezető
e-mail: fitos.renata@reformatus.hu
mobil: +36 30 737 4986

 

Tomes Attila, Együtt-egymásért projekt mentor
e-mail: tomes.attila@reformatus.hu
mobil: +36 30 653 8511

Tóth Ádám, adminisztrációs munkatárs
e-mail: toth.adam@reformatus.hu
mobil: +36 30 314 2284

Elsőéves teológus hallgató vagyok a Baptista Teológiai Akadémián, Budapesten. Cigánymissziós munkatársként feladataim közé tartozik az éves programok szervezésének segítése, adminisztrálása. Emellett ifjúsági szolgálatot végzek otthon a gyülekezetünkben. Szívügyemnek érzem a cigány-magyar megbékélést, és hogy együtt tudjuk dicsőíteni, szolgálni a mi megváltó Urunkat.

Dezső Attila, kommunikációs munkatárs
e-mail: dezso.attila@reformatus.hu
mobil: +36 30 425 3103

Feladataim közé tartozik a cigánymissziós honlap tartalmainak szerkesztése és menedzselése, sajtófigyelés, kapcsolattartás a média munkatársaival, valamint a cigánymisszió eseményeinek dokumentálása. Mindezek mellett a debreceni Wáli István Református Cigány Szakkollégium, valamint a Budapesti Református Cigány Szakkollégium kommunikációjáért is én felelek. Munkakörömbe tartozik a Cigánymisszió, valamint a Szakkollégiumok közösségi média-megjelenésének felügyelete, tartalomgyártás, illetve az intézmények különböző eseményeken történő képviselete.