A Cigánymisszió munkatársai


Dani Eszter, misszióiiroda-vezető
e-mail: dani.eszter@reformatus.hu
tel.: +36 1 4600 700; mobil: +36 30456 6984

Az egyházközségekben, egyházmegyékben és egyházkerületekben végzett – az illetékes vezető tisztségviselők és testületek által irányított – missziói tevékenységeket folyamatos figyelem, számbaveszem az elnöki (esperesi és püspöki), valamint a szakelőadói jelentések alapján, s összegezem. A missziói törvény (1995. évi II. tv.) alapján a Zsinat és a Zsinati Tanács hatáskörébe tartozó missziói feladatok ügyeit rendezem, segítem és koordinálom.


Nyeső Ágnes, országos cigánymissziós referens
e-mail: nyeso.agnes@reformatus.hu
tel.: +36 1 4600 700; mobil: +36 30 269 4524

Országos cigánymissziós referensként feladatom az egyházban folyó cigánymissziós munka segítése, és az egyház cigánymissziós stratégiájához tartozó cselekvési terv megvalósítása (melyről itt és itt olvashat). Ennek érdekében konferenciákat, képzéseket, szakmai műhelyeket szervezek, szakmai anyagok elkészülését és közzétételét koordinálom – mindezekkel támogatva a gyülekezeti cigánymisszós szolgálatokat.


Káli-Horváth Kálmán, szakmai vezető
e-mail: kali.horvath.kalman@reformatus.hu
mobil: +36 30 425 4703

A Budapesti Református Cigány szakkollégium szakmai vezetőjeként dolgozom. Feladataim közé tartozik a szakkollégiumban folyó szakmai és közösségi élet tervezése, szervezése. A szakkollégium profiljának kialakításakor és annak jövőbeni fejlesztésekor képviselem a szakkollégium művészeti arculattal történő gazdagítását.


Naszádi Krisztina, projektkoordinátor
e-mail: naszadi.kriszta@reformatus.hu
mobil: +36 30 985 2213

A Svájci Protestáns Egyházak Segélyszervezete, a HEKS projektkoordinátoraként dolgozom, amely támogatja a magyar református gyülekezetekben folyó cigánymissziós munkát. Segítek a projektek elkészítésében, a futó programok munkatársainak képzéseket és tereplátogatásokat szervezek. Igyekszem válaszolni a projekttel kapcsolatos kérdésekre, látogatom a helyszíneket és én tartom a kapcsolatot a svájci központ képviselőjével. Ha időm engedi, szívesen írok a ciganymisszio.reformatus.hu honlapra is.

Molnár Illés profilképe
Molnár Illés, kommunikációs munkatárs
e-mail: molnar.illes@reformatus.hu
mobil: +36 30 4253103

A cigánymisszió kommunikációs munkatársaként feladatom, hogy naponta megújuló tartalmakkal tajékoztassam a cigánymissziós testvéreket az aktuális eseményekről, pályázati lehetőségekről és a legfontosabb hírekről.